вівторок, 25 червня 2013 р.

Бізнес і таланти

      Багата талантами наша земля... А школа наша переповнена. у цьому ми переконалися під час організації талант-шоу "Ми діти твої, Україно!" Це було нашим бізнес-планом та нашою колективною справою. Втілити його ми змогли під час роботи табору, який працював у нас з 28 травня до 14 червня. Усі табірні дні були веселими і цікавими. А день дитячої творчості та фантазії особливим. Оскільки наш психолог Оксана Ярославівна була заступником директора табору, а вчитель економіки Валентина Федорівна також працювала вихователем,  організацію свята творчості вони дозволили та доручили нашим підприємливим головам. Ми не прагнули заробити великих грошей, але мріяли зібрати благодійні кошти, щоб взяти участь в обласній акції "Поспішаймо робити добро". Зібрані кошти справді були символічними, а Шоу талантів мало успіх і визнано найкращим табірним святом. 
         На шляху до успіху ми пройшли кілька сходинок: придумали інтригуючу назву, розподіли обов'язки та завдання між членами нашої команди, зробили рекламні плакати, визначили приміщеня для проведення та зібрали необхідне обладнання. Звичайно ми хотіли побачити яку реальну суму ми могли б заробити, а тому у нас були вхідні квитки - 10 грн. умовно.
               Талант-шоу вдалося на славу. Втілити наші бізнес-ідеї допомогли кращі сольні виконавці гімназії, з уст яких звучали українські пісні, художники, які запропонували виставки своїх картин, учасники гуртка "Природа і фантазія", гумористи та хореографи, інші творчі колективи. 










              

Немає коментарів:

Дописати коментар