вівторок, 11 червня 2013 р.

Ура!!! Канікули!!! ШКП у банку.

             Ми давно не виходоли на блог - святкували! Виношували творчі ідеї та складали проекти бізнес-планів. Об'єднавши наші ідеї ми втілили у життя один бізнес-проект "Талант-шоу "Ми діти твої, Україно!" . Про це трішки пізніше.
            Ряди наших юних підприємців рідіють. Ми з сумом "випустили " зі школи одинадцятикласників Ткачук Юлю та Кізлика Максима. Здали успішно екзамени та завтра отримають свідоцтва дев'ятикласники. Ми радіємо за них і бажаємо їм удачі. Гадаємо, що вони усі повернуться до нас у вересні. А ми активно працюємо над тим, щоб поповнити клуб новими членами.
           Наша школа кілька років співпрацює з Приватбанком. Під час екскурсії до банку ми оглянули виставку творчих робіт наших школярів "Приватбанк очима дітей".  Клієнти банку визначать найкращий малюнок. А керівник відділення Піньковський О. пообіцяв винагороду переможцю. Усі ми, і члени кулубу, і юні художники отримали картку ЮНІОРА, яку маємо можливість активувати. Наші керівники домовились, що коли набереться група ЮНІОРівців, працівники банку дадуть нам кілька уроків банківської справи. 





Немає коментарів:

Дописати коментар